Szombat, 2024-04-20, 3:51 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS

Üdvözöllek Kelementelke Honlapján

Mini-chat
500

Főoldal » 2013 » Június » 19 » Menedzsere megverte Alexandra Stant
11:22 PM
Menedzsere megverte Alexandra Stant

Tegnap még arról lehetett hallani a román sajtóban, hogy a nemzetközi sikereket is elért Alexandra Stan autóbalesetet szenvedett. Ma kiderült, a baleset nem valós, menedzsere tulajdonképpen megverte az énekesnőt.

alexandra-stan

Egy nappal ezelőtt arról lehetett olvasni az énekesnő Facebook oldalán, hogy autóbalesetet szenvedett és épp gyógyulóban van. Egy, a Gandul lapnak adott interjújában az énekesnő édesapja elmondta, lányát megverték és kidobták menedzsere, Marcel Prodan autójából, írja a Twice.hu.

Román lapértesülések szerint Alexandra Stant szombaton vitte be a rendőrség a Konstancai kórházba. A rend őrei azután találtak rá, hogy az énekesnőt menedzsere előbb megverte, majd autójához vonszolta, ahol a bántalmazások tovább folytatódtak. Az énekesnőnek sikerült megmenekülnie, előbb egy külföldinél próbált segítséget kérni, majd később a rendőrség talált rá.

Mindez a pénz miatt fajult idáig. Az énekesnő kérdőre vonta menedzserét, ugyanis annak ellenére, hogy tele volt fellépésekkel, hat hónapja nem látott semmilyen honoráriumot. Ekkor támadta meg a konstancai stúdióban Marcel Prodan, aki úgy megverte, hogy az énekesnő eszméletét vesztette. Két órán át feküdt a stúdióban, majd mikor magához tért arra kérte menedzserét vigye haza, nyilatkozta a román sajtónak az énekesnő édesapja.

Az autóban folytatódott a konfliktus, a menedzser pedig kidobta egy adott pillanatban az autóból. Így került az énekesnő a kórházba, arca tele van zúzódásokkal, veséje is megsérült, amikor a férfi lábbal rugdosta. Az énekesnő családja feljelentést tesz.

A román lapok Marcel Prodant is megkeresték, telefonján nem érték el, nyoma veszett.

Forrás: Twice.hu

Megtekintések száma: 428 | Hozzáadta:: tuning2000 | Címkék (kulcsszavak): Menedzser, Alexandra Stant megvertek | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Belépés

Keresés
Naptár
«  Június 2013  »
HétKeddSzerCsütPénSzomVas
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
A fejezet kategóriái
Szórakozás [1]
Audio/vizionális szórakozási lehetőségek.
Oktatás [6]
Tanulmányi intézméről szóló hírek.
Politika [9]
Politikusok, egyéb hírek.
Időjárás [2]
Katasztrófák,stb.
Felhívás [20]
Közlés, stb.
Egyéb [11]
Minden egyéb hír.
Munkálatok [6]
Munkálatok, épitkezések.
Események [9]
Itt történt események.
Balesetek [7]
Balesetek, stb.
Látogatóink
Flag Counter
Statisztika

Összes online felhasználó 1
Vendégek 1
Felhasználók 0

Copyright MyCorp © 2024